Date

Feb 11 2024

Time

8:00 pm - 9:30 pm

Åndelig alkemi

Vi kan alle være alkymister. Du er allerede en alkymist når du gjør alt som ligger i din makt for å frigjøre den åndelige (kvint)essensen av udødelig frihet som du kanskje kjenner igjen, og som er fanget av de basale delene av deg selv.

Påmelding:

Om webinaret:

Mange tror at alkymi har med fysiske skatter og fysisk udødelighet å gjøre, men det ligger noe av en mye høyere verdi bak. Alkymistene sa det allerede selv: “Aurum Nostrum Non Est Aurum Vulgi”, som betyr: “Vårt Gull er ikke vanlig gull”, og med det mente de at de søkte etter åndelige skatter i stedet for materielle. Dette vil si at alkymi egentlig ikke handler om å transmutere uedle metaller til gull, men det handler om indre prosesser som fører til frigjøring.

Vi kan alle være alkymister. Du er allerede en alkymist når du gjør alt som ligger i din makt for å frigjøre den åndelige (kvint)essensen av udødelig frihet som du kanskje kjenner igjen, og som er fanget av de basale delene av deg selv. Disse basale delene kan være negative tanker og følelser, frykt, urimelighet, begjær, selvforakt, osv. som står i veien for det åndelige.

Det finnes universelle alkymiske prosesser du kan gjennomgå, som transmuterer disse primære aspektene slik at du selv blir så fri og uhindret at strålingen av det åndelige gullet begynner å manifestere seg i deg. Du blir da selv en del av sjelens sølv og åndens gull mens du arbeider i deg selv på basis av den vises stein som er i stand til å bringe alt tilbake til sin reneste essensielle naturlige form som samtidig er en himmelsk form.

I vårt webinar tar vi deg med på en reise langs alkymiske symboler og prosesser der vi kan se at laboratoriet, kolbene og alt annet av denne kongelige kunsten ligger i oss selv og at alkymi fortsatt er like levende og relevant i dag som det alltid har vært.


Hvordan kan du delta?  

Du finner oss på Zoom møte ID: 82206800505 fra kl. 20:00 til 21:30. Trykk her for å delta.

Vi er online 15 minutter før foredraget begynner.

Du kan laste ned Zoom her

Har du internett trøbbel? Bruk telefonen. Ring: +47 2400 4735 tast inn # og tast inn møte ID 85841404034#

Du kan se her direkte på denne siden uten å laste ned Zoom. Fyll ut navn og e-postadresse. velg “engelsk” som app-språk.

[zoom_join_via_browser meeting_id=”82206800505″ login_required=”no” help=”yes” height=”500px” disable_countdown=”yes” passcode=”12345″ webinar=”no”]

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Organizer

Det Gylne Rosenkorset
Phone
+47 46622860
Email
info@rosenkorset.no
Website
https://www.rosenkorset.no
QR Code

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: Feb 11 2024
 • Time: 2:00 pm - 3:30 pm

Do you wish to help us?

Your donations will be used to fund our advertisements so that our audience can grow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *